top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Tak til jer!

Opdateret: 17. jan. 2023Kæmpe tak❤️ Tak for at få lov til at fortælle om min "rejse" og mit arbejde med min Graphic Novel, "Buster"🙏. "Glæden ved at tegne" som ligenu kan opleves på Pakhuset i Nykøbing Sjælland arrangeret af Tegneforbundet af 1919, havde inviteret mig til at holde foredraget "Min personlige historie". Som altid, så er jeg altid nervøs for at "kede" folk og at komme til at kludre i det. Men som det altid plejer, så er der helt stille, man kan næsten høre et knappenål falde. Der bliver lyttet og der bliver reflekteret. Folk er rørt - jeg er rørt - jeg lod faktisk følelserne løbe af mig på turen hjem, så jeg kan godt mærke at der er noget på spil for mig. Jeg hørte ad bagveje, at der var en som sagde følgende: "Tak for det foredrag, det er det bedste jeg har oplevet længe". Stor tak til jer, som møder op til mine foredrag og lytter til min historie. Det betyder meget for mig - Tak! 🙏


Hvis du også gerne vil høre min historie, så tjek på min hjemmeside www.rasmusjulius.dk hvor man kan se, hvor jeg holde foredrag, undervisning eller udstilling.


Foto: Thomas Dillerpanda Schrøder

54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Victor

Kroppen husker

Commentaires


bottom of page