På Dybt Vand

  • Facebook
  • Instagram
fish706.jpg
fish746.jpg
fish1328.jpg
fish532.jpg

HVORDAN STARTEDE DET

Året er 2000 - jeg kedede mig på arbejdet. Jeg startede så med at lave en lille fiskestribe som jeg sendte rundt til kollegaer og venner. En stribe blev til flere striber - på den måde opstod "På Dybt Vand".

HEY, DEN TEGNESERIE HAR JEG DA SET FØR...

Tegneserien "På Dybt Vand", startede i sin tid i det små i Fiskeriavisen, et brancheblad til fiskerne (selvfølgelig). Jeg fik så et tip om at Michale G. Nielsen, den daværende redaktør for "Basserne" altid søgte nye danske serier til bladet. Så jeg sendte nogle striber til ham og fik bid. Derfra har serien kørt i bladet Basserne fra 2004 til 2014, så hele 10 år. Ellers så har Bornholms Tidende, Herning Folkeblad, Børneavisen og et par andre steder i Holland og Norge haft serien kørende.

Nu kan du opleve "På Dybt Vand" i "Fredagsstriben" og "Ude og Hjemme".

FREDAGSSTRIBEN

Disse striber du ser her, er blevet udsendt i løbet af året i "Fredagsstriben". Og hvad er "Fredagsstriben" - jo det er min fredagssøl, til alle jer, som vil afslutte en god uge og starte på en velfortjent weekend, med en sjov stribe, direkte i din mail, ganske gratis. Så har du lyst til at modtage "Fredagsstriben" så tilmeld dig her.

UDGIVELSER

Der er udgivet 4 bøger med den her populære serie. Se mere i shoppen.

Bøgerne koster pr. stk. 99,- kr. incl. forsendelsen. Du kan bestille bøgerne ved at sende en mail til: raj@rasmusjulius.dk

© 2020 by Rasmus Julius. Proudly created with Wix.com