top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Jeg har endelig knækket koden!

Jeg har de sidste tre år skitseret, tegnet og afprøvet forskellige teknikker, for at se hvordan "Buster" skulle rentegnes. Jeg har for det meste arbejdet med blyant og kul for at få et bestemt udtryk. Det har virker sådan rimeligt, men jeg syntes det var svært at kombinere med en farve eller to, som jeg gerne ville. Så jeg det har været lidt frem og tilbage.


Tegningen her er tegnet med blyant, som jeg har begyndt at rentegne siderne med. Men den var lidt svær at kombinere med en farve.


Det her opslag har jeg igen tegnet med en blyant, men denne gang smidt stregen over i en farve. Derefter har jeg fremhævet vores hovedperson, med en gylden farve. Det virker faktisk fornuftigt og var lidt derhen ad, hvad jeg gerne ville - men jeg syntes ikke jeg var helt i mål.


Men så begyndte jeg at tegne siderne mere simpelt og derefter vende dem om i negativ. BUM! Nu begynder det at ligne noget. Her kunne man virkelig arbejde med farven og fremhæve ting, ved at holde det i hvid. Tegningerne springer en lige i ansigtet og er nemme at afkode! Jeg føler nu at jeg har knækket koden, på hvordan "Buster" skal tegnes.


Se her de første 4 opslag i den nye stil.

Fedt! 8 sider rentegnet - 192 sider tilbage :-D


61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Victor

Kroppen husker

Comments


bottom of page