top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Foredrag "Min personlige historie"

Opdateret: 15. apr. 2022

Jeg er midt i en rejse. En rejse som startede med en tegneserie. En tegneserie om "Buster" som jeg mistede i 2013 - 5 dage gammel.

Den rejse har jeg lavet til et foredrag.

Med foredraget ”Den personlige historie” fortæller jeg om, hvordan jeg pludselig fik hul på en historie, som skulle komme til at hive min ”hvilende” sorg frem fra min underbevidsthed. Jeg fortæller om, hvordan jeg kunne bearbejdede det visuelt i tegneserieform. En fortællingen om hvordan jeg pludselig konfronteres med det fortrængte, og ikke kan andet end at følge den indgang, min kreative streg. løsne op for mine indre følelser.


Jeg fortæller også om de tabuer jeg har mødt omkring sorg og dét at miste og ”hvor er gud henne, når sådan noget sker?”. Kan man i sin sorg, finde vej og se hvor smuk verden også kan være, når man ”slutter fred”?

Tegneserien er ikke færdigtegnet, men det er er også selve processen som er det interessante. Jeg viser nogle eksempler fra tegneserien og fortæller om hvad de tegninger betyder for mig.

Jeg er autodidakt tegner og tegneserietegner. Jeg manden bag tegneserierne ”Ø-kuller” og ”På Dybt Vand” og tegneren på serien ”Stride Strømme” som kan ses i Herning Folkeblad, Basserne og Ude og Hjemme. Jeg arbejder også som underviser og deltager i diverse udstillinger med mine malerier og tegninger.


Hvis du kunne tænke dig at høre mere om foredraget eller tegneserien "Buster" eller booke mig til at holde et foredrag, så send mig en besked og så laver vi en aftale.

www.rasmusjulius.dk
Kommende foredrag:

17.8. PakhusGalleriet - Nykøbing Sjælland kl. 19.00

3.10. Hjørring Bibliotek kl. 19.00


136 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Victor

Kroppen husker

Comments


bottom of page