top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Foredrag i kirkerummet


Jeg blev inviteret til at holde mit foredrag i Hedehusene, som blev arrangeret af Ansgar kirken. Jeg har i længere tid følt at historien "Buster", har en naturlig plads i en kirke.

Så det var med spænding at jeg holdt foredraget for første gang i kirkelig sammenhæng.

Og jeg må sige - Wow - det var intens og nærværende. Både under foredraget men så sandelig også efter kaffepausen, hvor der var sat tid af til refleksioner og spørgsmål. Der var skabt et rum, hvor flere af lytterne, kom med deres egne historier og hvordan de har oplevet sorgen på egen krop. Det var en kæmpe oplevelse for mig og jeg er så taknemlig, at jeg kan være med til at åbne op og sætte ord på en svær oplevelse.


Har du lyst til booke mig til et foredrag, så kan man sende mig en mail på: raj@rasmusjulius.dk og du kan se, hvor jeg næste gang holde foredrag på forsiden af min hjemmeside.

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page