top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

6.9.2020 - "Buster" dagbog

Jeg vil gerne have en scene med, hvor der bliver snakket om tro og religion. Hvor er Gud henne i alt det her? Hvad er meningen med det hele? Og hvad med præsten, som skal samle et menneske op, som har fået smadret hele sin tilværelse? Og får Præsten i det hele taget lov til at komme ind til det menneske? Man har vel ikke lyst til at åbne sig for en, som "bare" vil fortælle dig "at Gud er der og han holder hånd over dig" - når du ligesom ikke rigtig kan mærke det?

Jeg har mange tanker om det her emner. Jeg ved at det, selvfølgelig ikke er 1 til 1 - at der ikke er en fyr op i skyen, der trækker i snoren. Men jeg mærker derimod "Religionen" og "Troen" er inde i mig, gemt i mit hjerte. At hvordan du håndtere døden, har en indflydelse på, hvordan du lever livet. Mange ting er gået op for mig, her i den sidste stykke tid. Specielt, hvordan jeg vil leve mit liv og hvad meningen er med det hele. Så den her tegneserie, er en proces - en proces om at finde mig selv - at finde troen frem i mit hjerte.


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Victor

Kroppen husker

Comments


bottom of page