© 2017 by Rasmus Julius. Proudly created with Wix.com

Vask din bil med omtanke

June 13, 2017

I mange år har man vasket bilen i indkørslen. Jeg har ihvertfald gjort det og ikke skænket en tanke om at man faktisk skadede miljøet. Vandet røg jo bare ned i regnvandsristen og så ud til rensningsanlægget. Men der tog jeg fejl - fordi vandet ryger ikke forbi et filter eller et rensningsanlæg via regnvandsristen. Næh - det ryger faktisk lige ud i vandløb og søer. Jeg har faktisk endda tømt mit beskidte gulvvaske vand ned i risten. Puha - ikke med ond vilje, men mere af manglende viden.

 

Så er det heldigt at man får en tegneopgave, der lige kan gøre en klogere og mere bevidst om hvordan tingene hænger sammen og derved ændre sine vaner. Så nu bliver bilen kørt i Vaskehallen og gulvvaske vandet ryger ned i toilettet i stedet.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive

June 7, 2017

Please reload

Recent Posts