© 2017 by Rasmus Julius. Proudly created with Wix.com

Gamle venner

June 7, 2017

Forleden dukkede nogle gamle venner op fra min tid i Midt Marketing i Herning. Et dejligt gensyn med Ruddi og Anette. Der blev grinet og fortalt nogle gamle gode historie fra vores fælles tid på bureauet. Midt under vores hyggelig gensyn, som lige var op til Art Bubble tegneserie festivalen, fik jeg den idé at spørge Ruddi om han ikke havde lyst til at hjælpe mig til festivalen. Ruddi som selv er ivrig tegner takkede heldigvis ja. Det blev en rigtig hyggelig festival, hvor vi bagefter fik aftalt at jeg skulle komme op til dem i Vrads og vi kunne tage ud i naturen og tegne. Sådan rigtig klassisk tegneri. Jeg takkede ja og tog op til Ruddi. Vi pakkede vores rygsække, hoppede op på moutainbiken og fandt et godt sted hvor vi kunne sidde og tegne. Der gik hurtigt et par timer, hvor Ruddi fik leget og prøvet sin nye akvarelsæt og jeg havde taget et fætter BR farveblyant sæt med, som jeg så fedtede rundt med. Det gik nogenlunde, selvom det er meget længe siden jeg har siddet ude et sted og tegnet ting. Men her ser I så resultatet af 2 timers tegning, med farvelægning af billige farveblyanter.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive

June 7, 2017

Please reload

Recent Posts