top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Var i dag til Søndags gudstjeneste i Harte Kirke

Tror det er første gang jeg har været inde i Harte Kirke, siden Busters begravelse for 10 år siden. Der er mange ting jeg ikke kan huske fra dengang. Alt var som en tåge. Jeg kan huske at kirken var fyldt op med en masse mennesker, som stod os nær og på den måde en meget smuk begravelse 🙏❤️. Så jeg var faktisk spændt på, hvordan jeg ville reagere i dag.

Min reaktion var “fred” og en slags “velkommen tilbage”. Der blev hilst på hinanden - Frida, som er Hartes præst, holdt en fin gudstjeneste og der blev sunget salmer, jeg aldrig har sunget før (fortæller lidt om, hvor lidt jeg har været til gudstjenester). Kirke Sangeren, som var en ung pige, sang vidunderligt og jeg havde bare lyst til at klappe, efter hun var færdig, det plejer jeg jo, når jeg er ude og høre livemusik. Men det gør man ikke i kirken, nok fordi at det ikke er hende det drejer sig om, men Vorherre og Jesus Kristus.


Jeg fik tegnet nogle skitser af gudstjenesten. Harte Kirke skal have en plads i min “Buster” tegneserie, så derfor er det vigtigt at få nogle detaljer med og ikke mindst mærke kirken og kristendommen. God søndag 🙏❤️
#søndag#gud#hartekirke#kristendom#tegneserie#illustratorerne#tegnerforbundetaf1919#dansketegneserieskabere#buster#comics#sketch#skitse#skitsebog#tegneserie#harte19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page