top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Uge 8 på Viborg Animationsskolen

Så tager vi hul på sidste uge af Illustrations kurset, modul 1. Det har været nogle rigtig gode uger for mig. Jeg har lært en masse, selvom jeg har været i faget i mange år, så kan man altid lære noget nyt eller få en masse inspiration, og som I kan se, i bloggen, så har det åbnet op for en hel masse - det vælter bare ud. Masser af nye idéer, gå på mod og ikke mindst også det at "turde" afprøve nye ting, ikke altid gøre det samme. Så de 8 uger har virkelig været en booster for mig.


Her i uge 8 er det så "eksamenstid". Og vores opgave er at lave en portfolie over de ting vi har lavet i de 8 uger. Ting, som vi har været mest glade for at lave. Puhha - Det kommer til at blive en lang portfolie for mit vedkommende - for jeg synes jeg har fået tegnet så mange fede ting, så jeg har bare lyst til at vise det hele. Sikke et luksus problem :-D


Nå men jeg fik da sat en fin portfolie sammen og sendt den ind til bedømmelse.


Jeg fik en fin bedømmelse - fik karakteren "10" for min portfolie. En fin skulder klap at få og en god afslutning.


Heldigvis er jeg så heldig, at det ikke er helt slut for mig. Jeg har også tilmeldt mig til "Modul 2" - så der venter mig nye 8 uger, som jeg håber også bliver fantastisk. Så stay tuned.


Tak! :-)

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page