top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Nøj der er mange stjerner, far

Opdateret: 20. dec. 2022

De her sider har jeg tegnet om, et par gange og siderne er stadig ikke færdig bearbejdet. Men det er nu 9 år siden (d. 3 december 2012) min far tabte kampen mod kræften. Da han til sidst gav slip og forlod denne jord, undrede det mig, at jeg ikke sørgede mere end jeg gjorde. Om det var fordi jeg har vidst, at det kun kunne gå en vej og var forberedt på det eller fordi vi ventede Buster og derved havde noget andet at fokusere på, ved jeg ikke. Men jeg kan godt mærke nu, at sorgen har været fortrængt. Nu her hvor jeg arbejder med det her tegneserie projekt, tænker jeg tit på ham og på hvad han har bidraget med. Han har formet mig til den person jeg er blevet til og ikke mindst hvordan jeg selv er blevet som far. Jeg har meget at takke ham for, så jeg er glad for, at jeg har fået ham med i min tegneserie, som en stjerne. Som vi dengang sagde, da Buster blev begravet: Nu passer Bedstefar på Buster.


Jeg savner dig far og Tak for alt 🙏❤️


Som sagt så har jeg tegnet den her scene om et par gange... dvs. det er faktisk 4. omgang - og hver gang, dukkede der nye ting op, som jeg gerne vil have med. Det med at Bedstefar passer på Buster, ville jeg gerne have med. Og hvordan tegner man lige en bedstefar stjerne der passer på den lille stjerne? Jo - jeg løste den med at give Bedstefar stjerne et overskæg - selvom min far ikke havde skæg. Men det ved folk jo ikke :-)68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page