top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

"Når børn blomstrer - om at træde ud af mobningens skygge og ind i fællesskabets styrke"

Selvhjælp Sydvest har sammen med Ressourcedetektiven og Tønder Kommune startet dette spændene projekt, hvor jeg har meldt mig på, som frivillig. Vi har allerede haft de første intro møder, hvor vi er 4 frivillige. Det kommer til at bliver rigtig godt! Allerede nu kan jeg mærke den gode energi, der er i teamet og hvor meget vi alle gerne vil gøre en forskel. Og hvorfor har jeg meldt mig som frivillig til det projekt? I mine teenage år har jeg selv haft en periode, hvor jeg havde det svært med at blive lukket ind i et fællesskab. Jeg fik nogle nederlag, som gjorde at jeg isolerede mig mere og mere. At jeg samtidig flyttede til en ny skole, gjorde det hellere ikke nemmere. Jeg turde ikke være mig selv og følte heller ikke at jeg kunne, uden at blive ydmyget. Det var først da jeg kom på efterskole og mødte nogle kammerater, der tog godt imod mig og accepterede mig, som den jeg var. Så nu vil jeg gerne være den, som kan række ud og give nogen troen på dem selv igen og accepterer dem som de er. Med Ressourcedetektivens uddannelser i baggagen og deres fantastiske værktøj i form af Styrkekortene, glæder jeg mig til at komme i gang. Jeg blomstrer, som aldrig før.
Ud over at have meldt mig som frivillig på "Når børn blomstrer" så er jeg også ved at forberede foredrag og tegneserie workshops (Tegn din historie), med "Buster" historien som udgangspunkt (læs om mit arbejde med "Buster" i de tidligere blog indlæg). Her håber jeg, at jeg kan være med til at inspirere børn og unge - ja for den sags skyld også voksne, i at udtrykke sig visuelt i illustrationer og tegninger.

Hvis det kan hjælpe mig, som det har gjort med "Buster" historien, så kan det også hjælpe andre.


Jeg vender tilbage med mere om de foredrag :-)


33 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Victor

Kroppen husker

1 comentario


Hanne Aalling Risager
Hanne Aalling Risager
28 ago 2021

Kære Rasmus. Det er så stor en fornøjelse at have dig med i vores projekt, og hvor er det fantastisk inspirerende at opleve, hvordan du omsætter uddannelsen som ressourcedetektiv med stor begejstring og engagement. Jeg er så glad for vores samarbejde, og er spændt på hvordan det kan udvikle sig. Kærlig hilsen Hanne - RessourceDetektiven

Me gusta
bottom of page