top of page
Søg
  • Forfatters billedeRasmus Julius

Godt Nytår!

Jeg sidder her i sofaen og smiler. 2023 har været et vildt år for mig. Det har været en kæmpe personlig rejse, hvor jeg har fået flere ting på plads. Jeg har fået skruet en hverdag sammen, som måske ikke giver det store på kistebunden, men det giver en stor tilfredsstillende væren i livet på. I begyndelsen af 2023 fandt jeg så endelig stilen på "Buster" - mit store tegneserie projekt. Det tog så også lige 2 år, men nu er den der. Og nu kan jeg se tilbage på 130 færdigtegnet sider, som jeg har fået tegnet i løbet af 2023. Så nu er jeg halvvejs. Jeg håber at "Buster" kan være klar, sidst 2024 - vi må se. Samtidig har jeg fået holdt 6 foredrag med "Buster", som hver i sær, har været en fantastisk oplevelse. Det er så berigende de feedback jeg får, med de her foredrag, så jeg håber at jeg får mange flere i kalenderen i 2024 - indtil videre er der booket 2. Sidst men ikke mindst, så er det kommet fin gang i at undervise i tegning, på Brande Kunstskole - og jeg er så heldig at få de sødeste elever, som i den grad gir den gas. Og selvfølgelig skal jeg undervise meget mere i 2024 - for det kan jeg faktisk godt finde ud af, får jeg at vide :-D


Så kæmpe tak til alle for et fantastisk 2023!! Jeg glæder mig til 2024.


Egedal Bogfest den 7. oktober 2023


Fra Brande Kunstskole, hvor mine dygtige elever er i gang med blæktegninger


Fra Brande Kunstskole, hvor mine dygtige elever er i gang med blæktegninger og de går helt amok :-DForedrag hos ComicGarden den. 10. juni 2023


Foredrag på Løgumkloster Højskole den 25. dec. 202337 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Victor

Kroppen husker

Comments


bottom of page